Γαλλική Πολυνησία

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Γαλλική Πολυνησία

Ακίνητο προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία

 

Εάν το όνειρό σας είναι να ζήσετε σε έναν παράδεισο, ίσως σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία. Η Γαλλική Πολυνησία είναι μια υπερπόντια κοινότητα της Γαλλίας που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 νησιά στο Νότιο Ειρηνικό και καλύπτει πάνω από 2000 χλμ. Η Πολυνησία χωρίζεται στα αρχιπέλαγος των Αυστραλών, του Γκάμπιερ, των Μαρκητών, της Εταιρείας και του Τουαμότου. Τα νησιά χαρακτηρίζονται από παραλίες με λευκή και μαύρη άμμο, βουνά, απόκρημνες απομακρυσμένες περιοχές και εξαιρετικούς καταρράκτες.

Η Papeete είναι η πρωτεύουσα. Βρίσκεται στο νησί της Ταϊτή, στη διοικητική υποδιαίρεση των νησιών Windward, της οποίας η Papeete είναι η διοικητική πρωτεύουσα.

Bora Bora είναι ένα μικρό νησί στο Νότιο Ειρηνικό, που βρίσκεται βορειοδυτικά της Ταϊτής στη Γαλλική Πολυνησία. Περιτριγυρισμένο από μικρά αμμώδη νησάκια και μια λιμνοθάλασσα από τιρκουάζ νερά που προστατεύονται από κοραλλιογενείς υφάλους, φημίζεται για καταδύσεις και πολυτελή θέρετρα.

Για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, η αγορά ακινήτων Bora Bora βρίσκεται στο αποκορύφωμα του πλούτου. Εάν ονειρεύεστε να έχετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία, ειδικά στη Μπόρα Μπόρα, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο, καθώς η διαδικασία ακινήτων στη Γαλλική Πολυνησία είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, η ανταμοιβή για τέτοιες προσπάθειες θα ήταν η κατοχή ενός ακινήτου στο πιο όμορφο νησί του κόσμου.

Για να αποκτήσετε ακίνητα στην Μπόρα Μπόρα, κάθε ξένη επένδυση απαιτεί άδεια από την κυβέρνηση της Γαλλικής Πολυνησίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κυβέρνηση είναι πιο πιθανό να εγκρίνει μια επένδυση εάν το έργο σχετίζεται με τις επιχειρήσεις και δημιουργεί καλές ευκαιρίες απασχόλησης για τις εγκαταστάσεις.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία και ειδικά στην Ταϊτή, είναι τέλεια, θεωρείται η βασίλισσα του Ειρηνικού.

Το μεγάλο νησί όπου ζει περισσότερο από το 70% του πληθυσμού παραβλέπεται συχνά από τους ταξιδιώτες. Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Η μόνη πραγματική "πόλη" στη Γαλλική Πολυνησία, το Papeete μπορεί να είναι ένα ωραίο μέρος για να εξερευνήσετε και πού να αναζητήσετε ακίνητα προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία.

Ένα άλλο μέρος για να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στη Γαλλική Πολυνησία είναι η Fakarava, γνωστή ως το τέλος του κόσμου.

Ένα καταφύγιο βιόσφαιρας της UNESCO, το Fakarava είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Γαλλικής Πολυνησίας, οπότε βιαστείτε και φτάστε εδώ. Η μεγάλη κοραλλιογενής ατόλη προσφέρει πολύ περισσότερα από μια καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB